Top
 

Over URBN6

URBN6 is het marketingcommunicatie bureau in het stadshart van Utrecht. Wij zijn de centrale hub van co-creators, gespecialiseerde bureaus en zzp’ers, die bijdraagt aan sterke marketing & communicatie voor onze klanten. Met ons netwerk aan co-creators kan URBN6 écht full service zijn. We verzorgen projecten van A tot Z en zijn dus het aanspreekpunt voor jou als ook voor de co-creators. Het voordeel: je weet zeker dat er altijd een specialist met jouw vraagstuk bezig is.

Ons statement


URBN6 vindt dat iedere ondernemer
toegang moet hebben tot effectieve marketing & communicatie, waarbij de input (tijd & budget) in verhouding staat tot de output (resultaat & kwaliteit). Zo heeft iedereen de kans een sterk merk te bouwen.

URBN6 wil er voor iedereen zijn die gelooft dat de basis van elke onderneming begint bij een mooi product en daarmee groots durven te dromen. Maar ook weet dat alleen gedegen acties leiden tot die realiteit.

URBN6 wil merken sterker maken door effectieve marketing in te zetten die passen bij het merk en haar producten. Dit realiseren we samen met co-creators; specialisten en gave bureautjes die dezelfde werk- en denkwijze als URBN6 hebben.

Onze waarden

Om het maximale te behalen uit onze samenwerking kent URBN6 de volgende waarden.

Wat je van ons mag verwachten

  • Een duidelijke en stapsgewijze aanpak
  • Een partner die kennis biedt en meedenkt op elk niveau
  • Maximale toewijding

Wat we graag terugvragen:

  • Samenwerken als partners
  • Bereikbaarheid en pro-activiteit
  • Altijd vragen stellen en intenties uitspreken

Over Erica Kruissen

Hoi, ik ben eigenaar van URBN6

Al van jongs af aan was het mijn droom om een eigen bedrijf op te zetten. Maar ondernemer zijn is net zoiets als een bird without wings. Je moet wel eerst geloven in datgeen waar je in gaat ondernemen, voordat je iets start. In 2016 wist ik het. Toen heb ik URBN6 opgericht.

Voor URBN6 heb ik binnen het marketingcommunicatie vak gewerkt voor grote merken, zoals Jaguar, KLM, HEMA, Centraal Beheer en Interpolis. Aan mooie campagnes en innovatieve marketingacties. Van de Werelddeal Weken, Even Apeldoorn Bellen tot aan HEMA’s seizoenscampagnes.

Met URBN6 wil ik bedrijven in het middensegment net zo voorzien van effectieve marketing. Zonder die grote budgetten. Op kracht van een slimme inzet van kennis, expertise en effectiviteit.

 

Bekijk mijn LinkedIn profiel >

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.