Top
 

Logo’s met optische dubbelzinnigheid

Vanavond reed ik op de A1 van Apeldoorn naar Amersfoort en in een kort ogenblik viel mij een logo op aan de linkerzijde van de snelweg. De reden dat het opviel zat ’m voornamelijk in hetgeen wat ik erin zag… Ik zie het al helemaal voor me…alle collega’s van Dimension Data worden op een ochtend bij elkaar geroepen voor de speech van de directeur. Hij gaat het nieuwe merkverhaal presenteren. De petit four rukt aan, het reclamebureau staat zijdelings vol zelfverheerlijking te kijken, de communicatiemanager kijkt al een maand nagel bijtend uit naar dit moment. En dan the moment of truth, het logo onthuld…..! Call it a dirty mind, maar ik weet zeker dat ook de werknemers van Dimension Data hetzelfde dachten als wat ik gisterenavond dacht:

 

 

Hieronder nog wat andere optisch dubbelzinnige logo’s:

Geschreven door: Erica Kruissen

Erica is eigenaar van URBN6 en schrijft zo nu en dan blogs over mooie merken, gave campagnes en geeft tips & tricks in (online) marketing. Ze woont en heeft kantoor in haar lievelingsstad Utrecht.

Reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.